Cuti sekolah agak bosan -.-


  assalammualaikum and hye for u all ,
  firstly rehan nak bgy tau cuti sekolah nie rehan bosan sgt-2 ,
   bosan sbb x kua gy mne-2 pown duk kt umah jew , hurmm ,
      kawan rehan semua ley kua  . .
                                         
 korng x buhsan kew cuti skolah nie ??
  mklum lah korng ley kua gy jalan-2 ngn mmber ann ,
  rehan x pnah kua ngn mmber pown , sedeyhnye :(
  but my mum x kasi .
                            
   Nasib baik lapp abg rehan tinggal kt umah ,
    law x mmng bosan lah x tau nak wt pe , kang x pasai-2 ley jdy gilo , hahahah .
                         

      K lah sampai sini jew lah rehan nak cite kt owng ,
      dah lme x update blog coz x tau nak update ape , hehehe .    

Terima Kasih kerana membaca:)

7 comments:

CintaZulaikha said...

uishh org cuti skolah lah masa pling best....

Norehan Ismail said...

Best lah sbb dpt gy jalan ngn mmber , rehan tkde pown .

CintaZulaikha said...

rehan tader mem ker?? bakpo pelik..huhu

Norehan Ismail said...

Rehan ade mmber lahh , ramai auw mmber rehan , tpy x pna pown gy kua ngn dorng , mak rehan x bgy , hurmm :(

~Budak Merah~ said...

haha..jgn risau. blaja rerajin, nanti masuk U...walaupun keje banyak..tp tetap best...wish u all de best k...

Kuchiki EnnaMoon said...

huh, sampai tak tahu nak wat pew. hehe :)

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/